Om oss

VVS-Specialisten i Karlstad AB har funnits sedan 2008 , men då under annat namn. Ombildat då nya delägare kom till i bolaget den 1 Juni 2014, med Ola Hansson som driver företaget . Ola har sedan -95 varit verksam inom VVS Serviceverksamhet som Servicechef på både Bravida VVS och NVS Installation ( Imtech ). 

Delägare i bolaget är även Leif Lindberg som även har Företaget L/B Fläktservice sedan början av Nittiotalet. Vi kommer att komplettera varandras företag.

I VVS-Specialisten är alla delaktiga i de beslut som tas och vår inriktning väljer vi gemensamt. Vi alla brinner för VVS-Service och har bl,a en lång bakgrund med badrumsombyggnader, både som Totalentreprenör och som underentreprenör. Vi jobbar enligt Säker Vatten och är i ständig utbildning och mycket noggranna när det gäller val av material, och enbart med etablerade märken och typgodkännanden.

Vi har flera certifieringar och är i ständig fortbildning för att nå upp till marknadens krav.

Vi har idag många fasta kunder , men tar naturligtvis mot fler, både avtalskund, privatkund och du som kanske för första gången är ute efter hantverkshjälp är varmt välkomna att prova oss,
- Vi lovar att vi gör Er inte besvikna.

Målsättningen är alltid att vi ska vara hos Er som kund på utlovad tid, och när inte den kan hållas informera Er om varför och när vi istället kommer.

Ola Hansson

Även hårt engagerad inom Idrottens värld, inom SVEMO som Domare bla, i Speedway och Isracing och med Speedwaysporten i Karlstad.

Mail:
ola@vvsspecialistenkarlstad.se
Telenummer direkt:
070-593 58 20

Lucas Julin

 Lucas Julin arbetar hos VVS-specialisten som montör. Lucan är 20 år och har jobbat i företaget sedan Juni 2019.

Kontakt

VVS-specialisten 2020VVS-Specialisten har under 2020 varit med om flera större ombyggnader: Som en fullständig renovering av Hotell Savoys 66 rum där man river ut allt gammalt och ersätter badkar, radiatorer, duschdraperi i badrummen med Dusch, Duschväggar samt handdukstorkar bl,a. 

Vi har haft glädjen att vara med att bygga stans snyggaste Restuarant Chow Chase som öppnade i April, samt ombyggnaden av Tempel Nattklubb till ett häftig Casino. Förutom detta så är det som vanligt många ombyggnader av badrum och kök.


Se fler bilder i vårt Galleri.