Om oss


VVS-Specialisten i Värmland AB grundades 2008, men genomgick en ombildning i juni 2014 med nya delägare. Ola Hansson som driver företaget  har sedan 1995 varit verksam inom VVS Serviceverksamhet som Servicechef på både Bravida VVS och NVS Installation (numera Assemblin).
 
Delägare i bolaget är även Leif Lindberg som även varit ägare av L/B Fläktservice sedan början av nittiotalet VVS- Specialisten och L/B Fläktserive (numera Indoor) arbetar kompletterande till varandra.
 
Vi på VVS specialisten brinner för VVS-Service och har bland annat en lång bakgrund med badrumsombyggnader, både som totalentreprenör och som underleverantör.  Vi gör noggranna materialval och arbetar enbart med etablerade märken och typgodkännanden.
 
Vi har flera certifieringar och är i ständig fortbildning för att uppfylla marknadens krav. Vår målsättning är att alltid vara hos våra kunder på utlovad tid, och vid de tillfällen det inte kan hållas informera om orsak samt avtala en ny tid.
 
Idag var vi många fasta kunder, men arbetar ständigt mot fler, både avtalskunder och privatkunder. Du som kanske söker hantverkshjälp för första gången är varmt välkommen att kontakta oss. Vi lovar att inte göra er besvikna.
 

Ola Hansson


Utanför arbete mycket engagerad inom Idrottens värld. Framförallt inom SVEMO som domare i bland annat Speedway och Isracing, men även i speedwaysporten i Karlstad.

Mail:
ola@vvsspecialistenkarlstad.se
ola@vvsspecialisten.nu


Telenummer direkt:
070-593 58 20
 

Christian Gustafsson


Christian började arbeta på VVS-specialisten Värmland i juli 2021. På fritiden jobbar han idiellt med speedway där han bland annat är tävlingsledare och starter. 

Mail:
christian@vvsspecialisten.nu
Telenummer: 
073-094 20 27

Morteza Saberi


Morteza arbetar hos VVS-specialisten Värmland som montör och har tidigare jobbat mycket extra i företaget innan anställning som startade i Juni 2020. På fritiden prioriteras umgänge med kompisar, utforskande av sevärdheter och E-spel. 

Mail: 
morteza@vvsspecialisten.nu
Telenummer:
073-705 32 91

Asem Abdo


Asem började på VVS specialisten Värmland 


Mail: 
asem@vvsspecialisten.nu

Kontakt

Micael Gauffin


Micael började på VVS specialisten Värmland


Mail: 
micael@vvsspecialisten.nu

VVS-specialisten 2020VVS-Specialisten har under 2020 varit med om flera större ombyggnader: Som en fullständig renovering av Hotell Savoys 66 rum där man river ut allt gammalt och ersätter badkar, radiatorer, duschdraperi i badrummen med dusch, duschväggar samt handdukstorkar bland annat. 

Vi har haft glädjen att vara med att bygga stans snyggaste Restuarant Chow Chase som öppnade i April, samt ombyggnaden av Tempel Nattklubb till ett häftig Casino. Förutom detta så är det som vanligt många ombyggnader av badrum och kök.


Se fler bilder i vårt Galleri.